Hakkımızda
 

 
TEKE MAKİNA iş makinası sektörü hayatına 25 subat 2013 tarihinde başlamıştır. Denizlide 3. Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren firmamız kısa zamanda Ege bölgesinde mobil servis hizmetleri ve yedek parça tedarik konusunda oldukça hızlı bir yol alarak , Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan HMF MAKİNA nın bölge bayiliği operasyonlarını yürütmekte ve alanında en iyisi olmak için çalışmaktadır.
 
Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli servis politikasıyla firmamız iş makinaları alanında dürüst çalışma ilkesiyle hizmetinizdedir. TEKE MAKİNA  olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için çaba sarfederek siz değerli müşterilerimizle daha kolay iletişime geçebilmek için web sitemiz oluşturuldu. Web sitemiz üzerinden bizlerle temasa geçebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bize iletebilirsiniz.

Web sitemizde  yetkili servisimiz ve ikinci el ağır iş makinaları tanıtımı yapılmaktadır. Sitemizin acil yardım  bölümünden sizlere daha hızlı ve noktasal çözümler bulabilmek için bilgileriniz alındıktan sonra size en hızlı servis ve çözüm sağlanacaktır. İletişim bölümünden  irtibat kurulabilecek , eleştirileriniz ve yorumlarınız değerlendirilip sorunlarınıza en kısa sürede çözüm bulunacaktır. 

Firmamız , Hyundai marka paletli ekskavatör, lastik tekerlekli ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici ve mini yükleyicilerin ve diğer iş makinaları model ve markaların servis ve yedek parçalarını temin edebilecek altyapı da kurulmuştur. 
"Profesyonel Hizmet" prensibi doğrultusunda servis, yedek parça ve garanti konularına verdiği önemle iş makinaları sektörünün bölgede lider firması olmayı sürdürecektir.
Uzun sürmesini dilediğimiz çalışma hayatımızda yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz.